sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Shanghai Cowboy

Aloitin reilu kuukausi sitten työharjoittelun ala-alasteella. Kokonaisuudessaan työharjoittelu oli opettava, avartava ja satunnaisesti hieman haasteellinenkin. Työskentelin luokassa, jossa lapsilla oli erityisen tuen tarpeita. Olen pitkään ollut kiinnostunut opettajan ammatista - siksi halusin suunnata työharjoitteluni kouluun. Opin näistä viimeisistä viikoista paljon. Oli hyvä huomata omat vahvuudet ja kehittämiskohteet. Nyt huomenna jatkuu taas opiskelu koululla pienen tauon jälkeen. 
Olen äärettömän ylpeä itsestäni, että olen vihdoinkin tajunnut opiskelun tärkeyden, ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt kovasti töitä. Mikään muu ei palkitse niin paljon, kun kovan työn jälkeen onnistuminen.

Kävin perjantaina treffaamassa ystäviäni Ainoa, Ellaa ja siskoani Carolinaa. Käytiin aluksi Stockmannilla katsomassa vauvan vaatteita, jonka jälkeen suunnattiin lounaalle Shanghai Cowboyhin. Olen käynyt siellä kerran aiemmin ja lounas oli mieluinen. 
Istuttiin tyttöjen kanssa alas ja vaihdettiin aluksi kuulumiset. Myöhemmin juttumme muuttuivat vauvoista miehiin ja siitä riittikin puhuttavaa, heh. Melkeen pari tuntia oli kulunut kun me tytöt vielä istuttiin nauramassa vedet silmillä, taisimme olla ravintolan viimeiset lounastelijat. 
  


2 kommenttia:

  1. Hei mitä opiskelet? Luulin että käyt töissä, mutta minulta onkin mennyt tämä täysin ohi:) Ja hyvä tietää että Shanghai Cowboy on hyvä lounaspaikka, täytyykin testata se joku kerta, on ollut jo kauan suunnitelmissa!:)

    VastaaPoista
  2. Moikka Jasmine,
    oikein paljon onnea ihanan uuden ihmeen johdosta, tsemppiä odotukseen :) kysyisin näissä kuvissa päälläsi olevasta mustasta takista ja aurinkolaseista, mistä olet ne hankkinut?
    Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta! :)

    VastaaPoista