keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kipeä muumio

Takana vauhdin täyteinen viikonloppu. Olin päättänyt viettää lauantain työpäivän jälkeen hissukseen kotosalla rentoutuen ja kokkaillen. Halusin antaa itselleni aikaa, katselle vähän tv:tä ja lössähtää hetkeksi sohvalle kiireisen viikon jälkeen. Tiesin että kakku piti seuraavan päivän juhlille tehdä, mutta en saanut kroppaani ylös sohvalta. Olin kuin muumio joka oli pysähtänyt tähän hetkeen. Vielä illalla poikaystäväni saapuessa kotiin istuin vielä siinä samalla sohvalla kauko-ohjain kädessä. 
Päätettiin tehdä juustokakku yhdessä koska se on ennenkin meiltä niin hyvin sujunut. Niko murskas keksit muruiksi ja itse sekoitin muut ainesosat yhteen. Ennen liivatteen lisäämistä, huomattiin että meiltä puuttui kakkuvuoan pohja. Onneksi saatiin nopeasti toinen kakkuvuoka lainaan ettei kakku jäänyt kokonaan tekemättä. Nyt jälkikäteen voin jo nauraa omalle huolimattomuudelleni. 

Heräsin sunnuntain aamuna vähän kipeänä, kurkku oli ärtynyt ja nenä oli kuin vesiputous. Ehkä edellisen päivän väsymyskin johtui siitä että olin tulossa kipeäksi. Vielä kun viikko sitten kerkesin hehkuttamaan sitä etten kovin helpolla sairastu, heh. 
1 kommentti:

  1. Jasmine, olet huikean kaunis <3 Mistä kuvissa esiintyvät kengät ovat? Kiitos

    VastaaPoista