perjantai 18. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia elämässä

Puolentoista vuoden asuminen yhdessä siskoni kanssa tulee pian päätökseen, kun muutetaan poikaystäväni kanssa yhteen. Ensimmäinen ajatus yhteen muuttamisesta syntyi kuukausia sitten. Silloin se oli vielä ajatusleikkiä yhteisestä kodista ja kaikesta hyvästä mitä siihen kuuluisi. Muutto Ullanlinnasta Lahteen on herättänyt mussa välillä myös pelon tunteita. Mitä jos en viihdy siellä, mitä jos eristyn kaikista kavereistani ja olenko diiva, jos jään kaipaamaan Helsingissä asumisen hyviä puolia. Onneksi aika on tehnyt tehtävänsä näiden asioiden kanssa ja olen saanut rauhan siitä, että tämä on oikea ratkaisu. 

Vaikka siskoni kanssa asuminen on ollut välillä vähän vuoristorataa, on siihen sisältynyt myös hetkiä joita jään kaipaamaan todella paljon. Hän on silti mun rakas sisko ja myös mun paras ystävä. Näitä hetkiä ei voi korvata mikään. Siksi uskon, että näiden viimeisten viikkojen aikana tulee paljon myös haikeita hetkiä. Nyt vasta todella muutan omilleni.

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Olet niin tyylikäs nainen!

  VastaaPoista
 2. Voii ihania uutisia :-) onnea muuttoon!!

  VastaaPoista
 3. Moi Jassu! On kiva seurata sun blogia, sun elämässä tapahtuu niin hienoja asioita! Tsemppiä elämään Lahdessa, etköhän sä siellä pärjää!! :) Ja kuten sanoit, pääseehän sieltä junalla nopeasti takaisin Helsinkiinkin, jos alkaa ahdistaa elämä kebabmukien äärellä.

  Haluaisin kuitenkin ihan mielenkiinnosta kysyä, että kun oot aiemmin kertonut olevasi kristitty, niin miten kristinusko suhtautuu avoliittoon?

  VastaaPoista