perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kevät

Se on taas täällä: KEVÄT! Rakastan sitä, kun aurinko alkaa taas paistaa ja ihmiset lähtevät ulos nauttimaan pitkään lumen alla olleesta luonnosta ja terasseista. Ulkona kävellessä voi huomata, miten ilmojen lämpeneminen ja auringonpaiste tuovat vastaankulkijoiden kasvoille hymyn ja tyytyväisyyden. Omat huolet unohtuu ainakin hetkeksi, kun tuntee taas auringon lämmön kasvoilla. Tästä on hyvä jatkaa kesään ja rantakeleihin. 
Tässä oli kuvia mun ensimmäisiltä kunnon kevätpäiviltä. Koska rakastan aurinkoa ja poikaystävääni, en ole hirveästi istunut kotona koneen äärellä blogia kirjoittamassa. Suurimman ensihuuman tasoituttua hieman, aion taas keskittyä enemmän teihin lukijoihin. Muistakaa tekin nauttia nyt tosta auringosta, kun se taas vihdoin meille itsensä näyttää. 

1 kommentti:

  1. Täytyy kommentoida kun tunnistin ensimmäiset kuvat kotikaupungistani! Kävin viime viikolla satamassa lenkillä ja kyllä se kesä vaan tulee. Lahden satama on aivan ihana paikka kesällä kun kaikki paikat on auki ja ihmisiä on paljon! :) Olen huomannut itsekin ihan selvästi sen miten vastaantulijat vaikuttavat iloisemmilta ja onnellisimmilta, on sillä auringolla vaan ihmeellinen vaikutus! :)

    http://turningpageblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista