lauantai 8. maaliskuuta 2014

Siskoni ja veljeni mun

Vaikka asunkin siskoni Carolinan kanssa yhdessä, niin kuitenkaan meillä ei ole ollut riittävästi aikaa toisillemme. Molemmilla on ollut omat kiireensä.
Torstaina meillä molemmilla oli vapaapäivä. Vietimme päivän yhdessä kaupungilla kävellen ja kaupoissa pyörien mm. vaatteita katsellen, niin kuin naiset yleensä. Myöhemmin saimme mukaan siskomme Camillan ja lähdimme hänen luokse laittamaan ruokaa ja syömään yhdessä. Camilla on hyvä ruoanlaittaja ja leipoja, joka taikoo vieraille hyvät herkut.
Keskiviikkona vietin aikaa veljeni Martinin kanssa. Olimme Jokerit vs. Pelicans jääkiekko-ottelussa Hartwall Areenalla. Veljeni on kova Jokerit fani. Hän kannusti Jokereita ja minä taas puolestaan Pelicanseja. Martinen tappioksi Jokerit hävisivät ja minun iloksi Pelicans voitti 3-2.
Niin kuin parisuhteessa, niin myös sisarussuhteessa on hyvä vaalia ystävyyttä ja yhteistä aikaa.  Mikään suhde ei ole koskaan itsestäänselvyys. 


HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE NAISILLE! 


1 kommentti:

  1. mistä sun villakangastakki on??:) totta tuo, että perhe- ja ystävyyssuhteita pitää huoltaa ihan niinkuin parisuhdettakin:)

    VastaaPoista