torstai 17. lokakuuta 2013

New York New York

Lensin kotiinpäin tullessani New Yorkin kautta. Väliaikaa mulla oli reilu kymmenen tuntia, joten päätin käydä vielä piipahtamassa Nykissä. Olen käynyt Nykissä viimeksi reilu kolme vuotta sitten ja silloin olin siellä perheeni kanssa. Jännitin vähän sitä, että osaanko suunnistaa Times Squarelle ja mitä jos en löydäkkään sieltä takaisin. 
Kysyin ihmisiltä neuvoa ja kirjasin ohjeet itselleni ylös. Oli ihana huomata miten avuliaita ihmiset siellä olivat. 

Piipahdus Nykissä helpotti kylmään Suomeen palaamista. Suunnittelin jo etukäteen, mitä haluan Nykissä tehdä. Suunnitelmani Nykin viisiitille oli aika yksinkertainen: ensimmäinen toiveeni oli selviytyä Times Squarelle, toinen oli istahtaa hetki alas ja juoda jotain lämmintä ja viimeisenä toiveenani oli käydä Central Parkissa.

Central Park

Olisittepa nähneet mun iloiset kasvot, kun saavuin Central Parkkiin. Oli kiva istahtahtaa hetkeksi alas ja vain seurata sitä ,miten ihmiset viettivät aikaansa. Koululaiset söivät eväitä puiston penkeillä, jotkut nukkuivat tai lukivat kirjaansa ja jotkut olivat vain päiväkävelyllä. 
Tutustuin matkani aikana niin moneen ihanaan ihmiseen ja näin paikkoja, joita en osannut edes kuvitella, että pääsisin näkemään. Matkani oli todella monipuolinen. 
Kiitos teille kaikille, joiden kanssa sain viettää tämän ikimuistoisen loman. 

Nyt takaisin arkeen.. Ollaan kuulolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti