tiistai 9. heinäkuuta 2013

Suhteeni jefuun

Vuosi sitten amerikkalainen jalkapallo näytti mielestäni pelkältä kasojen tekemiseltä. Olin tottunut näkemään sitä vain elokuvissa. 
Kävin kaverini kanssa kesällä 2012 katsomassa Roostersin pelin ja sen jälkeen olen käynyt melkein jokaisessa kotipelissä. 
En ihmettele yhtään miksi amerikkalainen jalkapallo on Jenkeissä niin suosittu laji. Se vetää puoleensa ja siihen jää koukkuun. Monessa lajissa tulee hetkiä, kun ei tapahdu juuri mitään ja pelaajat syöttelevät palloa keskenään.   
Amerikkalaisessa jalkapallossa jokaisen keskeytyksen (kasan ;) ) jälkeen tulee uusi hyökkäystilanne. Tällöin adrenaliinin määrä säilyy koko pelin ajan, koska jokaisessa aloituksessa on mahdollisuus touchdowniin= maaliin. 

Seuraava Roostersin kotipeli pelataan Helsingin Velodromilla 22.7.2013. Roosters kohtaa pelissä Vantaan Taftin. 

Tule mukaan kannustamaan ja tutustumaan "jefun" hauskaan maailmaan!
 Eilen Velodromilla pelattiin Vaahteraliigan ottelu Roosters vs. Butchers. Roosters vei voiton lukemin 52-28.


5 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=2sD_8prYOxo

  VastaaPoista
 2. Jefu on niin lähellä mun sydäntä! Kävin ekassa pelissä 2011 ja siitä päivästä lähtien seurannu jefua innolla! Hyvät kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia silmänilosta ;D

  VastaaPoista
 4. Jefu on ykköslaji myös tälle mummolle! Olen seuraanut laji kohta 25 vuotta.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa inspiraatiota, oot huikeen hyvä valokuvaamaan! Oon itse lopettanut kuvaamisen, nyt innostuin uudestaan! Odotan että pääsen kotiin ja saan kaivaa canonin kaapista :) Kiitos!

  VastaaPoista