perjantai 3. toukokuuta 2013

Meidän vappu

Vähän erilaisempi vappu takana.. 

Kävin vappuaattona kaverini Viivin kanssa lounaalla Lungissa. Oli kiva aloittaa vappu hyvän ystävän kanssa. Koukkasin sen jälkeen Helsingin keskustan kautta, jotta näkisin vähän vappumeininkiä. 
Jatkoin siitä kaverini juhlille. Netti oli laittanut taas kerran hyvää ruokaa! Lempparini oli Netin tekemä kasvispizza. Se oli ehdottomasti paras pizza mitä olen koskaan aikaisemmin syönyt. (Pakko hehkuttaa, koska söin niitä muutaman jopa liikaa) Ajattelin tehdä joku päivä niitä samoja pizzoja, niin näette millaisia ne oli. 

Illalla lähdettiin kaveriporukalla Tampereelle. Yhteinen ystävämme oli kutsunut meidät sinne vapun viettoon. Pojat olivat päivällä leiponeet munkit ja tehneet ruoat valmiiksi meitä varten. 
Syötiin, pelailtiin ja hengailtiin yhdessä. Hyvässä seurassa ei malttanut iltaa päättää, siksipä nukkumaan meno viivästyi.

Aamuvirkkuna olin hereillä jo viiden tunnin yöunien jälkeen. Tehtiin yhdessä aamupalaa ja sen jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Teletappimaata. Saatiin rauhassa pitää omat kemut ilman hälinää ja tungosta. 
Käytiin sen jälkeen hetki Tampereen keskustassa, jossa seurattiin paikallista vapun viettoa.


"Täälä myyrään takuulla tamperelaisia LIHAJALOSTEEN nakkia ja suamimakkaraa!" Yes!

Olihan se pakko vähän yllättää poikia vesi-ilmapalloilla. Pojat tykkäs! 

2 kommenttia:

  1. Missä toi teletappimaa on? :DD Onks se se paikka, missä se on oikeeti kuvattu? :D

    VastaaPoista