sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Katselen maailmaa kameran lävitse
Beni tuli viikonlopuksi kylään. :)Viikon aikana on tullut syötyä paljon kasviksia ja hedelmiä. Olen oikeastaan vatsani täyttänyt suurimmaksi osaksi niillä. Mahani tuli kipeäksi perjantai-iltana ja luulin, että se olisi mennyt yhdessä yössä ohi, mutta se jatkui ihan jäätävänä kipuna myös eilen illalla. En tiedä olenko saanut jonkun pöpön tai sitten olen syönyt jotain kummallista, joka on ärsyttänyt vatsaani. Masu on vielä kipeä, mutta onneksi jo paljon parempi.Löysin puolivahingossa meidän kaapista vanhoja kuva-albumeja. Tuli tosi lämmin fiilis, kun selailin niitä. Albumeissa oli myös paljon kuvia isoveljestäni, joka menehtyi aikanaan aivokasvaimeen. Vaikka en koskaan kerennyt häntä tavata, niin kuvien ja tarinoiden kautta olen voinut vähän tutustua häneen. Isäni harrastaa valokuvausta ja pienestä tytöstä asti olen tottunut, että kuvataan ja se on mulle hyvin luonnollista. Tiedän, että jotkut aristavat olla kuvattavana ja ymmärrän sen. Itse vain olen tottunut ns. kävelemään kamera kädessä ja se tulee multa luonnostaan. Tallennan itselleni talteen hetkiä ja muistoja.

7 kommenttia:

 1. ootpa kaunis ♥ ihania kuvia ja hyvän näköistä ruokaa:)

  http://sinisusanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ethän ole lopettamassa blogia kun postailet nykyyän niin harvoin!
  Olet mun ihan suosikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sinä!

   En ole lopettamassa blogia! :)
   Olen ollut kiireinen töiden ja koulun takia etten ole jaksanut pysähtyä koneen äärelle ja kirjoittaa teille. Muuton jälkeen varmasti/toivottavasti postailen teille useamminkin. Se olisi tarkoitus! ;)

   Ehdotuksia postauksiin saatte laittaa kyllä mulle! ;) ja kiitos, piristit mun päivää lauseillasi!

   Poista
 3. Minne olet muuttamassa? :) muutatko yksin?

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihanaa, että isäsi ja varmasti myös äitisi kans, ovat tallentaneet lapsuutenne upeisiin kuviin! Niihin on ihana palata ja niitä voi myös kehystää tosi tyylikkäästi sisustuselementeiksi, ainakin itse olen tehnyt niin ja kaikki ovat ihastelleet :) Tsemppiä muuttoon, työhön ja opiskeluun! <3 Nämä ovat monille kiireistä ja voimia vaativaa aikaa, mutta onneksi pääsiäinen on aivan ovella ja on lupa hiljentyä ja levähtää :)
  -L-

  VastaaPoista