sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pieniä juttuja


Ensi viikolla Vantaalle avataan uusi Gina Tricot-myymälä ja olen ollut mukana sen avaamisessa. Viikko on ollut remontoimisen takia fyysisesti rankka. Viikkoon ei ole pahemmin tarvinnut urheilla, kun työ on käynyt urheilusta. Olen puolen vuoden aikana keskittynyt pelkästään opiskeluihin ja nyt taas yhdistän opiskelun ja työnteon.
Vietettiin eilen leffailtaa siskollani. Siskoni poika Beni harjoittelee nykyään potalle pissaamista. Beni oli kerännyt pottaansa Angry Birdsit ja hädän tullessa se juoksi potalle. Sitä ennen Beni oli heittänyt lelut pois potasta. On ihana nähdä ja seurata miten lapsi kehittyy. Kaverini oli tullut takaisin Keniasta Suomeen ja tuli myös pienen tyttövauvansa kanssa kylään.

Pientä väsymystä ilmassa..
Työviikon jälkeen päätin jäädä täksi illaksi vaan kotiin rentoutumaan.
Tein tänään illalla iltapalaksi salaattia. Olin töistä tullessa niin väsynyt, että pelkän salaatin tekeminenkin oli näyttävästi multa hankalaa. Avasin mozzarellapussin ja onnistuin kaatamaan pussin nesteen päälleni. Viipaloimisen jälkeen tiputin vanhingossa mozzarellat lattialle. Lopuksi paistoin pähkinöitä ja unohdin ne paistinpannulle. Tämä oli kyllä niitä iltoja, kun haluaisi kotiin tullessa vaan heittäytyä sohvalle ja joku halaisi sua ja antaisi kupin kaakaota. Niin pieniä juttuja, mutta tykkään!

Huomenna on sitten laskiaissunnuntai! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti