maanantai 13. elokuuta 2012

Kesäloman viimeinen viikko


Kesäloma on sitten virallisesti ohi. Huomenna takaisin taas koulun penkille.
Mulla on ollut tänä vuonna vähän erilaisempi kesä. Asuin alkukesän ex-poikaystäväni luona Dubaissa. Suunnitelmat eivät menneet niin miten toivoimme, mutta silti elämä ei päättynyt siihen.
Oikeastaan vaan parani. :) 

Mun kesä on sisältänyt:

Laatuaikaa perheen & ystävien kanssa, aamulenkkejä & iltakävelyjä, terveellistä ruokaa & herkuttelua, kuntoilua & laiskottelua, picnikkejä & puisto hengailuja, uusia tuttavuuksia & perhosia vatsanpohjalla,  lukemista & valokuvausta, rentoutumista & hyvin nukuttuja öitä.

Huomaan, miten oon kesän aikana kasvanut ja vahvistunut. Saanut koulua varten tarvittavan innon ja janon takaisin. Nyt hahmotan jo enemmän mitä tulevaisuudelta haluan. Niin kuin sanotaan, että "se mikä ei tapa, se vahvistaa". THAT’S TRUE!

Tässä yksi mietelause.

“Have you ever wondered which hurts the most:
Saying something and wishing you had not, or
saying nothing and wishing you had?”



Löysin tän ihanan laukun Promod-liikkeestä. 
Just sopivan kokoinen päivä- ja iltakäyttöön.

Viime hetken ale löytöjä Zarasta.


Smoothie


Leffapäivä

Käytiin Carolinan kanssa katsomassa perjantaina Batman. FINALLY! :)
Leffa oli mun mielestä tosi hyvä!
 


Käytiin leffan jälkeen Skanno Caféssa. Se sijaitsee Mannerheimintiellä, Dieselin vieressä. Oon usein kävellyt sen liikkeen ohi ja kurkistanut ikkunasta, mutta koskaan en ollut aikaisemmin käynyt siellä. Huonekaluliike ja kahvila ovat samassa tilassa. Jokainen huonekalu oli myynnissä myös kahvilan puolella. Pelkäsin koko ajan, että kaadan kahvini sohvalle. Onneksi niin ei kumminkaan tapahtunut. :D 






Pidettiin myöhemmin illalla leffailta mun siskojen kanssa. Käytiin ostamassa tuoretta leipää Stockmannin Herkusta ja tehtiin ruohosipuli tuorejuusto itse. 
Leivistä tuli niiiiiiiiiiin hyviä! 

Kantsii kokeilla. ;)



Lähdin vielä illalla yhdentoista aikaa katsomaan Madagascar 3. 
Siinä oli kyllä elokuvia yhdelle päivälle tarpeekseen. ;D

Millainen kesä sulla on ollut? :)

8 kommenttia:

  1. ettekö syöneet muuta teidän leffaillassanne??;O :D TÄÄ blogi on niin kiva. Kerrot niin kivasti päivistäsi, ja laitat kivoja kuvia joka tapahtumasta :) Maksoitko molemmat leffat itse?
    Mitä opiskelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Syötiin kyllä muutakin, mm. dipattavia kasviksia. Toisen leffan maksoin itse. :) Opiskelen viimeistä vuotta sosiaali- ja terveysalaa.

      Kiva, että olet tykännyt blogistani! ;)

      Poista
  2. Mistä siskosi paita on ostettu? Varmasti ihanaa asua pääkaupunkiseudulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskoni paita on Mangolta. Se on entinen työpaitani. Tätä paitaa ei koskaan saatu myyntiin Mangolle. :) Mangolla on myynnissä tällä hetkellä saman tyylinen paita, mutta materiaali on hiukan erilainen.

      Poista
  3. Kuka toi mies on? Poikaystävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun ystävä Yami. Ei ole poikaystävä. :)

      Poista
  4. Sinulla on ihana ja inspiroiva blogi! :) haluaisin kysäistä sinulta vinkkejä työnhakuun Mangolle? Oliko Sinulla taustaa vaateliikkeistä vai tuntuiko, että sait paikan ns helposti? Veitkö hakemuksen suoraan paikan päälle? Puutetta hakijoista ei varmaan ole, joten kaikki tipsit otetaan vastaan ;)

    VastaaPoista
  5. mitä sun vanhemmat tekee työkseen?

    VastaaPoista