perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ylos, ulos ja lenkille


Nukuin viime yona pitkat younet, jatin aamulla aamupalan syomatta, vesilasi nassuun ja kuntosalille. 
15 minuutin treenin jalkeen tajusin, etta miksi en lahtisi ulos lenkkeilemaan. 
Jatin treenin kesken ja pakkasin laukkuuni mukaan kannykan, kameran, nenaliinoja, avaimet ja vahan taskurahaa. Jos eksyisin, niin voisin tulla taksilla takaisin. :D

 Isani sanoja lainaten: "Miksi sa treenaat sisalla, kun voit treenata ulkona. Sen lisaksi se on ilmaista".
Totta! Raittiissa ilmassa on hyva urheilla.
Lenkin pituudeksi tuli kaksi tuntia. Kuuma paiva, hiekkapoly ja rakkulat jalassa eivat haitanneet. 
Kaveleminen ulkona on hyvaa liikuntaa ja myos samalla terapeuttista.

Loppuilta on mennyt taalla rennosti leffan aarella.  


2 kommenttia:

  1. Tuolla Dubaisissa on niin ihanan näköstä.. sinne voisin itekki muuttaa joksikin aikaa :p tosi kauniin ja SIISTIN näköstä. jännä, että siellä on myynnissä hirveesti muotivaatteita esim. jotain kimallemekkoja, kun eihän paikalliset naiset niitä voi käyttää? näkeekö kaduilla ihmisiä (paikallisia) paljastavissa vaatteissa?

    t. Piia

    VastaaPoista
  2. Paikallisethan käyttää kaavun alla täysin samoja vaatteita kun länsimaalaisetkin. Kotona he voivat ottaa sitten kaavun pois ja olla tavallisissa vaatteissa perheen kesken. Dubain yksi suurimmista tulonlähteistä on turismi. Turistit merkitsevät Dubaille paljon rahaa eli mahd. paljon avataan liikkeitä jossa turistit pääsee matkabudjetistaan eroon.

    Samoin kun täällä rakennetaan jatkuvasti kaikkea maailman isointa, täällä ihmiset ymmärtää että öljy ei ole ikuinen luonnonvara ja jostain on tuloa saatava. Suuret ihmismassat matkustavat tänne jatkuvasti ja sillä saadaan elintaso pidettyä korkeana ja rahavirtaukset tuoreina.

    VastaaPoista