keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Läksiäiset


 Vietettiin lauantaina mun läksiäisiä Mangon tyttöjen kanssa.

Olen huomenna lähdössä vähän pidemmälle matkalle Dubaihin. En tiedä tarkkaa päivää, koska tulen takaisin. Se on just tässä siisteintä. Viimeksi tein tällaisen nopean päätöksen, kun lähdin Au pairiksi Lontooseen. Silloin mulla oli viikko aikaa lähteä.

Rakastuin Dubaihin, kun viimeksi 1,5 kuukautta sitten kävin siellä. Dubai on paikkana tosi puhdas ja kaunis. Jos olette joskus kuulleet lauseen, että “tuntui, kun olisin ollut unessa” se pitää paikkaansa.  En kokenut koti-ikävää siellä. Ehkä oman kullan läheisyys helpotti siinä asiassa. (;

Maria ja Petsku tulivat moikkaamaan mua sunnuntaina. Sain samalla nähdä heidän koirat Pinjan ja Samin.


8 kommenttia:

 1. mistä sun siskon valkoinen paita on? :) oikein hauskaa reissua dubaihin!!!

  VastaaPoista
 2. Toi ensimmäinen kuva sämpylästä on ehkä vähän epäonnistunut, hahha :D *nauraa*

  - M.

  VastaaPoista
 3. Carolinan paita on ostettu Ginasta. Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. Hei sairaan kaunis toi sun punanen mekko! Mistä se on?

  VastaaPoista
 5. olin aika tarkalleen vuosi sitten dubaissa 10 päivää ja oli tosi kuuma mutta siihen tottui nopeasti :) tuo on totta, että välillä tuntui kuin olisi ollut jossain sadussa. itse kuitenkin olin siellä koko ajan varuillani enkä pystynyt rentoutumaan. ehkä se johtui osaksi siitä etten millään "sulautunut massaan" kun minulla on vaaleat hiukset. olin siellä poikaystäväni kanssa ja myös se hieman mietitytti kun dubaissahan ei saa naimaton pari olla samassa hotellihuoneessa. ja muutenkin tuntui että piti hieman miettiä mitä teki. pidin kuitenkin lämmöstä ja shoppailusta niin paljon että pitää päästä joskus vielä uudestaan :)

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Mäkin kyselisin ton mekon perään, todella kaunis malli! Mistä olet sen ostanut?

  VastaaPoista
 7. miten tuo peli menee missä on lappu otsassa? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Punainen mekko on ostettu Mangosta viime talvena. :)

  Anonyymi: Kiva kuulla sun matkasta Dubaissa. Itse koen, etta olen saanut olla hyvin rauhassa. Lampoon on viela totuttelemista, mutta eikohan pikku hiljaa.

  Anonyymi: Peli menee niin, etta jokainen kirjoittaa jonkun tunnetun henkilon nimen paperille ja antaa sen vierustoverille. Jokainen nakee toistensa nimen, mutta kukaan ei nae omaa nimea. Peli jatkuu niin, etta jokainen saa kysya muutaman kysymyksen omasta henkilosta ja muut saavat vastata ainoastaan kylla tai ei vastauksin. Peli oli tosi hauska.

  VastaaPoista