keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Terveisiä Dubaista

Hei!


Postailut tänne on jäänyt aika vähäiseksi kovan kiireen takia. 

Olen nyt tällä hetkellä lomalla Dubaissa ja fiilis on aivan mahtava.

Lauantai-aamuna lento lähti klo. 07:00. Odotin Kööpenhamissa kahdeksan tuntia. Nukkuen, syöden, nukkuen ja syöden. Lopulta kello tuli neljä ja pääsin jatkamaan kohti Dubaita.
Saavuin yöllä puoli kahden aikoihin lentokentälle. Passin tarkastukseen oli ihan mieletön jono. Onneksi vartija aloitti uuden jonon ja pääsin siitä nopeasti jatkamaan. Tarkastushan on yleensä hyvin jännittävä ja asiallinen tilanne, mut mun tilanteessa se meni nauraen. Vartija oli hyvin hauska ja nauratti mua vaikka yritin olla asiallinen. Mönkään meni. Haha.
Tunnin odottelun jälkeen pääsin lopulta ulos kentältä. Kaveri odotti mua ulkopuolella ja pääsin vihdoinkin pitkän päivän jälkeen nukkumaan. 
 Aamulla lähdettiin heti porukalla syömään aamupalaa ulos. Jatkettiin siitä rannalle ja ajeltiin vesijeteillä. Vitsi, että se oli hullun siistii. Siis ihan mieletön fiilis jäi sen jälkeen. Nautittiin sushia ravintolassa ja illalla käytiin tunnetussa Dubai Mallissa.

Maanantaina lähdettiin aamupäivällä aavikolle. Jännitin aluksi hullusti, jonka johdosta mun kädestä lähti iso pala nahkaa. Vieläkin kipeä. :/ Pikku hiljaa kun sai tuntumaa, niin vähentyi jännitys ja lopulta siitä osasi jo nauttia. Toi oli kyllä kokemus, jota suosittelen kaikille, jos on lähdössä Dubaihin.
Nautittiin aavikon viereisellä grillillä hyvät leivät. Tilasin falafelin ja se oli kyllä hyvää.
Käytiin illemmalla taas Dubai Mallissa ja sitten unten maille.

Tänään heräsin aikasin ja menin katolle uimaan ja ottamaan aurinkoa. Kerättiin porukka kasaan ja lähdettiin rannalle. Merenranta täynnä simpukoita ja niiden kuoria. Oli ihanaa kävellä paljain jaloin rantaviivaa pitkin. Illalla lähdettiin kaikki yhdessä syömään The Grand Grilliin ja pyörähdettiin hetki klubilla.

Kolme päivää vasta takana ja en osaa sanoin kuvailla miten tyytyväinen olen. Dubai on vaan maa, jota ei voi olla rakastamatta.  "You live more when you just open your heart".

Dubaissa kello nyt puoli neljä aamuyöllä. Korkea aika mennä nukkumaan. Postailen lisää kuulumisia, kun saan siihen mahdollisuuden.

Kauniita unia kaikki! <3
3 kommenttia:

 1. paitsi että dubai ei ole maa ;) mutta olen kyllä samaa mieltä, se on jotenkin niin erilainen ja uskomaton!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostaa tuo sun matkailu huolimatta siitä pienestä haaverista aavikolla ! :) Nauti lomasta ! :)
  Käy kurkkaamassa mun blogia siellä on sulle tunnustus/haaste ! ;)

  VastaaPoista
 3. Kai laitat dupaista kuvia tänne!

  VastaaPoista