perjantai 30. joulukuuta 2011

New Year's Eve

Kävin eilen kaverin kanssa katsomassa New Year’s Eve leffan, joka kertoo rakkaudesta, toivosta, anteeksiannosta, uusista mahdollisuuksista ja puhtaalta pöydältä aloittamisesta. Leffa on kuvattu New York Cityssä. Se oli mun mielestä romanttinen, hauska ja koskettava. Liikutuin. Suosittelen katsomaan sen ;)

Leffa kuvasti tasan tarkkaan sitä mitä toivoisin Uudelta Vuodelta.
Tuoko Uusi Vuosi meille paineita ja suuria odotuksia?
Ystäviä, musiikkia, oikea paikka, ja se hetki, kun lasketaan kymmenestä yhteen toivomme sen olevan erityinen. Myönnän, toivon totta kai.
Uusi Vuosi on hieno juhla ja toivon jokaiselle mielettömän ihanaa Uutta Vuotta!!

Ei ole väliä missä olet vain kenen kanssa olet! Nauti ;) Nähdään ensi vuonna. Bisou.

Löysin Zarasta paidan. Vähän erilainen, mutta hauska. Eikö? 


Joululahjaksi saamani kiharrin on ollut ihan mielettömän hyvä. Toissapäivänä nautin afrotukasta ja yön jälkeen hiukset oli juuri sellaiset mitä toivoinkin. Kuohkeat, selkeät, mutta vähän laskeutuneet. Vielä kolmas päivä menisi ja kiharat näyttäisivät edelleen hyvältä, mutta nyt koittaa hiuksille pieni värimuutos. 

3 kommenttia:

 1. Oi, mäkin haluaisin nähdä tuon New Year's Eve-leffan. Pitää kyllä mennä katsomaan. :)Rakkautta, onnea ja paljon ihania yllätyksiä uuteen vuoteesi Jasmine <3 :)

  VastaaPoista
 2. Oon jo kauan halunnu nähä ton leffan, tosi moni on kehunu sitä. Ja kivan paidan oot löytäny, voi kun itekkin joskus uskaltaisin pukeutua vähän erilaisiin kuoseihin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eninae ja Amalia!

  Eninae: Samoin myös sulle! Käy ihmees katsomassa (;

  Amalia: Vaatteilla on kiva leikitellä. Rohkeasti vaan kokeilemaan jotain uutta (;

  VastaaPoista