perjantai 25. marraskuuta 2011

It tastes good, don't it?

Ajattelin kertoo teille mun lempiruokapaikoista, niiden hyvistä ja huonoista puolista.
Oon ollut pienestä tytöstä asti kasvissyöjä. En syö kalaa, kanaa, lihaa tai kananmunaa. Kananmuna menee ruoassa ja leivonnaisissa muttei sellaisenaan.


Yksi suosikki ruokapaikoistani on Teatteri. Sieltä saa hyvää ja täyteläistä salaattia. Paljon erilaisia vaihtoehtoja. Salaattiin saa lisäksi krutonkeja ja pähkinöitä. Salaatti, johon kuuluu kaksi täytettä, maksaa yhdeksän euroa.
Kesäisin terassi on täynnä ja jono jatkuu ravintolan ulkopuolelle. Teatterin sisustus on viihtyisä, omaperäisen kaunis ja laadukas. 
Kävin kesällä illallisella ystäväni kanssa Farangissa. Tässä on ravintola, jos todella haluat panostaa ja saada hyvää eksoottista ruokaa. Pidin, rakastin ja tulin täyteen. Tilan pienestä koosta huolimatta ravintola on viihtyisä ja romanttinen.Vapiano on uusi ja raikas ravintola Helsingissä. Ravintola, jossa on ihana käydä arkipäivisin. Päivisin on hyvin tilaa, mutta iltaisin joutuu jo etsimään vapaata pöytää. Pastat, salaatit ja pizzat valmistetaan asiakkaiden silmien edessä. Vapianosta löytyy myös baari, josta saa alkoholia, kahvia ja leivonnaisia.
Oma suosikkini on Rucolapizza ananaksen kanssa.

2 kommenttia:

  1. It tastes good *doesn't it

    VastaaPoista
  2. Otsikko oli lainaus Guns N’ Rosesin kappaleesta "It tastes good, don't it?"

    VastaaPoista