perjantai 21. lokakuuta 2016

Siskoni häät

Viime kuussa juhlistimme Camillan ja Mikin ihania häitä. Vihkiminen pidettiin Johanneksen kirkossa, jossa saimme yhdessä siskoni Carolinan kanssa kunnian olla morsiusneitoja.
Banch - Jesu, joy of man´s desiringin soidessa kävelimme alttarille päin yhdessä kukkaispoikien kanssa. Camilla oli valinnut itselleen Canon in D -kappaleen.
Morsian oli tyrmäävän kaunis kävellessään alttarille yhdessä isäni kanssa. Hänellä oli yllään upea tyköistuva pitsinen mekko sekä onnistunut meikki ja hääkampaus.
Vihkimisen kruunasi Elisabeth Ehrnroothin laulama kappale How long I will love you, joka sai useammat silmät kostumaan. Hääpari oli upea ja heistä huokui vahva rakkaus toisiansa kohtaan. 
Tässä lyhyt lainaus puheestani: "..Muistelen meidän lapsuutta lämmöllä. 
Yleensä viikonloppuisin Camilla herätti mut aikaisin aamulla leikkimään Barbeilla. Usein Barbi-leikit liittyivät rakkauteen.
Meillä on ollut kotona tiukka mutta rakastava kasvatus. Välillä teini-iässä uloslähdöt vaativat pieniä valkoisia valheita. 
Joskus lähdimme "mukamas" ulos lenkille, mutta heti nurkan takana riisuimme lenkkivaatteet pois ja heitimme ne muovipussissa puskaan odottamaan takaisin paluuta. Joskus karkasimme omakotitalon ikkunasta ja taas joskus iskä haki tytöt kotiin poikien luota. Joka kerta nolotti." 

Nyt aikaa on mennyt eteenpäin lapsuudesta/nuoruudesta ja olemme molemmat kasvaneet kypsiksi aikuisiksi sekä äideiksi. Osaamme edelleenkin hullutella ja irrotella. Ehkä enää ei vaan tarvitse karata ikkunasta tai piilotella juhlavaatteita lenkkivaatteiden alla. 
Olen iloinen siitä että siskoni on löytänyt elämäänsä ihanan miehen sekä hyvän isän. <3

Kokonaisuudessaan häät olivat todella kauniit, tunnelmalliset ja hauskat. 
Äärettömän onnellinen näistä kahdesta rakkaasta. He täydentävät toisiaan <3

4 kommenttia:

 1. Mikä juhlatila teillä oli käytössä? Kauniin näköinen paikka!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Käytössä oli Sipulin Talvipuutarha :)

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä. Rakkaudentäyteisiä kuvia ja tunnelmia.

  VastaaPoista
 4. Kaikin puolin niin kaunista! Olette kyllä upean perhe :)

  -M-

  VastaaPoista